patek nagyon szép! az említett három zenekar (bár én Mardukon nem leszek) alatt szabad kezet és lábat kapsz, mert céljaid nemesek! Ahogy a Kretén is megírta: "minden lehetséges eszközzel küzdj az erőszak ellen" (ha valaki nem ismeri a képet, egy "éljen a háború"transzparenst vivő kopaszt aprítanak föl bombával, késsel, láncfűrésszel, gépfegyversorozattal, hentesbárddal, nagyon szép kis rajzocska). Komolyan, persze, hogy csak előlről lehet fényképezni, pogózzanak inkább hátul, vagy otthon a baromarcúak, na!
supertzar lődd már le légyszi azt a köcsögöt, aki nulaa (!!!!) pontot adott a Tormentorra. Mondjuk Milán Peti kicsit el van szálva a dologtól, mert inkább röhejes a koponyányimonyóskodás, mint ősi szittya, és szerintem is messze csalódás es a lemeznek sem nevezhető 3 egybegyúrt EP (ebből kettő különben is vicc), viszont mindezzel együtt 5-6 pontot én akkor is símán adnék rá (persze 7th day... 10 pont!!), mert a komolyabb számok (köszi, wice) azért húznak. De eccerűen hogy lehet vki akkora primitív baromarcú, hogy nulla pontot adjon! baz'meg ha már legalább azt nézem, hogy pontosan jáétszanak, adok egy pontot, ha még egy-két értékelhető szám van, további kis pontokat, de így lenullázni a viselkedést. Legalább te kimoderálhattad volna ezt a tirpákjancsit. szégeny ez a mhh-re nézve, hogy pont a Tormentor kap 0 pontot, s mint főszerkesztő, azért lenne jogköröd az ilyen minősíthetetlen seggségek nyomda előtti negligálására.
ja, a címlap elég undi, tele van röhejes vörössel, viszont a tartalom tetszett, Emperor, Borknagar különöst.
Rh-