inad Creative Commons License 2000.07.04 0 0 103
T. dr. Tamás!

Csak nem előítéletekkel vádolsz? Nagyon jól tudod azt, hogyan működik egy normális család. Egy gyermeknek szüksége van egy normális apaképre és egy normális anyaképre ahhoz, hogy normálisan nőjjön fel. Egy ilyen "családból" vmelyik (vagy mindkettő) hiányzik. Én biztos vagyok benne, hogyha ilyen családban nevelődik a gyermek, hajlamosabb maga is homoszexuálissa válni, mert számára ez a követendő viselkedés. Statisztikák valóban nem állnak rendelkezésre, mert hál' Istennek még elég kevés ország legálizálta ezt az egészséges társadalomra nézve káros intézményt. Vagy te abnormális társadalomban szeretnél élni?

Mikor a pedagógusokról írsz mintha elfelejtenéd, hogy a tanár nemcsak oktat hanem nevel is. A normális életre készít fel, amire szerintem egy ilyen "tanár" nem képes. A példád azért nem jó, mert egy káros magatartás nem menthet fel egy másikat. Amúgy pont nemrégen ismerkedtem meg egy jogesettel (munkajogból), ahol a bíróság felmondási oknak fogadta el azt, hogy a tanár otthon, saját fiát brutálisan megverte. Ebből is látszik, hogy a tanár magánélete is számít, még akkor is, ha ez nem jut explicite hivatásában kifejezésre. Bár szerintem a ferde hajlam a homoszexuális tanároknál a diákok számára is nyílvánvaló - és zavaró. Ugyanis egy gyermek életében nagy szerepe van a tanárnak, a tisztelet miatt. És a gyemek (főleg ha fiatalabb), még nem tudja megfogalmazni magának, hogy miért tiszteli az illető tanárt, hanem az egész személyiséget tekinti példaképének, annak jó és rossz tulajdonságaival, tehát homoszexualitásával, együtt. Egyébként tegnap láttam egy ripotot, ahol egy tanár akiben kifejlődött a hajlam, otthagyta hivatását, mert nem érezte már magát alkalmasnak rá.

Nem alkalmasak katonának sem. Én egy háborúban nem támadnék nőkre. Arról nem is beszélve, hogy milyen bomlasztó az ilyen a fegyelemre nézve, és milyen kellemetlen lehet egy századnak, ha csupán egy ilyen van köztük.

Na abba aztán ne menjünk bele, hogy miről ismerszik meg a meleg. Én viszonylag gyorsan kiszúrom őket már öltözködésük és gesztusaik alapján is, szerintem Te is, ha kinyílt szemmel jársz. A téma további részletezése azonban a jó izlésbe ütközik.

T. Tamás! Kérlek a jövőben tartózkodj az olyan kifejezésektől, mint "hülyeség" meg "baromság". Felesleges indulatból vitázni.

Köszönettel és őszinte tisztelettel: Inad

Előzmény: Tamás (99)