Norboi Creative Commons License 2000.07.04 0 0 48
Hi Brúsz & all!

Focus vs. Octavia combi:

Mivel az Octavia GOLF padlólemez, így a belső helykínálat sem nagyobb, mint a Golfba, ami bizony elég kicsi.
OFF
A minap vettem egyébként szemügyre egy Bora-t, és megállapításom szerint iszonyú kicsi lehet hátilról benne a hely, nekem az az érzésem néha, hogy az autók manapság mennek össze (vagy én növök) belső méretükben.
ON
Egyszóval a Focus messze de messze nagyobb, és tágasabb belülről mint az Octavia, ha érdekel menj el a márkakereskedőhöz és győződj meg róla, valamint a Focus kialakítása dizájnosabb, mivel viszonylag új modell (bár ezt sok ember negatívan fogja fel, szvsz vannak olyan emberek akik nem nagyon veszik be az "új dolgokat", vagy nem szeretnek kirívó színt választani egy autóhoz), ezenkívül a Focus combi csomagtere nagyobb az Octavia combi csomagterénél!
De a Renault Megane Break-é még ennél is nagyobb ( nekem Citroen Berlingo-m van, az meg még nagyobb!....660 L- 2800 L).

Szóval érdemes alaposan utánanézni a dolgoknak, az biztos, hogy a Rönó valamivel jobban felszerelt alapba mint a Focus, így azonos felszereletségi szintre hozva a Focus drágább, de még szerintem így is olcsóbb mint egy Octavia, és nagyobb!

Ja, és a Focus 5 ajtós ára megegyezik a combi árával!!! (azonos moci, és felsz.)

ennyit akartam, ciao!

Norboi