Az ember fia vagy lánya kb. addig adogatja ki az "éles" email címét (érsd: ami marha fontos, hogy ne legyen tele szeméttel, esetlleg ne érkezzen bele napi több giga flame), amíg nem szívja meg. Vagy ha ismeri a lehetőségeket, és ezért nem "kísérti" a sorsot. Száz vitázóból elég egy rosszindulatú rendszergazda, és annyi.
A vélemények és az email címek nem állnak szerintem egyéb viszonyban. Az, hogy ki milyen helyzetben szégyenlős, az inkább a belénknevelt viselkedési sémákon múlik.
"Azok a lányok" akiknek a lentebbi idézetei bekerültek (melyik topicban kell keresni ?!), bolondok, ha éles címet adnak meg (ne tegyétek !), az úgynevezett mocskos levelek és neten megjelenő nők viszonyáról nagyon sok anyag jelent már meg a neten (pl. nővédelem, feminizmus témakörében). Aki egyébként ilyeneket "mondd", azért az ne nagyon csodálkozzon ...
Ez kábé olyan, mint kiállni a parkba és elüvölteni magad, én azt szeretem, ha a párom ... (már a "túloldalon" leledző veszélyek szempontjából - prűd emberek, avagy lihegő kanok ).
Én úgy vélem, azért a szexualitás taglalása, és a hol hány centi, illetve hova élvez, hova nem fejtegetések között van némi hangnem és stílusbeli különbség.( Félreértés ne essék, én szívesen olvasok minden ezirányút.)
Egyébként én mindig őszinte vagyok. Kivéve amikor nem.