AOTD-k On
Replika – Ima
B.E.M. – megvan még? Brutális, extrém, modern, ahogy anno Az Újságban emlegették az efféléket. Sokan hypolták őket akkor, mások meg már akkor is elintézték egy legyintéssel, hogy Machine Head kópia (valószínűleg Csató akkoriban viselt MH pólója sem a véletlen műve volt). Én imádtam a két demót, a Nem leszek áldozat ridegebb gépies világa annyira nem feküdt, ez viszont elsőre telitalálat volt nálam. Jó dalok, brutál hangzás… nagyon szerettem és szeretem mai napig ezt a lemezt, örülök, hogy annak idején a „lemezbemutató turné” két állomásán is láttam őket. Meg hogy a CD-t is sikerült pár éve behúzni eredetiben, még nem a mostani tizen-huszonezer körül futó áron. (Ja és ezen a lemezen már nem K.Árpád dobolt, hanem Hargita Gábor) 10/9,5
The Vintage Caravan – Arrival
Kicsit meglepő volt, hogy izlandi ficsúrokról van szó, valami szőrös tökű amcsi brigádra gondoltam. Sebaj, tetszetős borító, mi baj lehet… a középszert nem láttam jönni. Kellemesen elprüntyögtek a délelőtti klimpírozásom mellé, de kötve hiszem, hogy a közeljövőben magamtól újra meghallgatnám a tipikus, valahol kellemes stoneres dohogást. Minden fogást elsajátítottak, nagy pillanatok viszont kizárva. 10/5
AOTD-k Off