Mumu
2000.07.03
|
|
0 0
922
|
Kedves Tibor bar magam is jogasz vagyok,megsem mondok Neked ellent.Az ugyvedek,rosszabbik fajtaja akik nem tisztelik valobban a torvenyt nibncsenek elveik azzok rosszabbak mint a profanok mert tudjak mit kell tenni a torveny kikerukesdere.de en meg ismertem fiatalkori fonoökeim kozott nagyon sok integert(becsuletes )embert.
Kedves Viragszal kulon megkoszonom hogyí betartotad igeretedet es keresemre irsz.Szeretnem ha naplo szeruen irnal ide a fejlemenyekrol impresionokrol,mert ez egy ttukor kepe lehet tapasztalataidnak segit masoknak de ugyanakkor kovetheto a valtozas is nalad.Tehatha van idod ra neha folytasd.
A masodik Avenuen az 55 es 75 utca kozott volt vagy van egy szereny magyar vendeglo(majdnem kantint mondtam),mellette 2 magyar hentes uzlet amibol tudom hogy az egyik biztos bezart..Ha az eltunt volna legutolso ket evvel ezelotti latogatasom ota ,mellette van egy nagyon jo becsi osztrak cukrazda,strudelel es kozepeuropai tesztakal..Ha honvagyod van ilyen kajak utan,menyj oda.Olellek. |
|