Pont azért jöttem:
AOTD on
Replika - Ima
A Nem leszek áldozat albumuk megvan CD-n, a szigetes Hammer-sátorban odaadták kb. két gombért annak idején valami kiárusításkor. Sokat is hallgattam egyébként, viszonylag tetszett, aztán jóval később beérkezett az a bizonyos dilemma, hogy mit csináljunk a gyilkosok részvételével készült lemezekkel, hát nekem eléggé elment tőle a kedvem, azóta nem is tettem fel. Az Imát meg sohasem hallottam, pedig itt már más a dobos. Ja, ilyen Machine Head-es erőmetál, thrash metal, nu metal keverék, elmegy, csak nekem semmit sem mond. 10/5
Inquisition - Obscure Verses For The Multiverse
Az kurvaélet, hogy meg nem hallgatok egy napon két Inquisitiont, szóval új szintre emelve az AOTD-t én sem foglalkozom azzal, amit kidobott a Gép, éljen a szabadság! Amúgy ugyanaz van, amit a 2021. áprilisi NRA-s lemeznél írtam: ezt az énekhangot képtelen vagyok komolyan venni, nevethetnékem támad tőle. A zene mintha kicsit jobb lenne, mint a Nefarious...-on, de nem biztos, annyira már nem emlékszem arra. Instrumentális verzió kellene ebből. 10/5
The Vintage Caravan - Arrival
Jó kis zene, jó kis zenekar, nekem csak az a bajom, hogy nem érzem benne az extrát. Ami éppenséggel nem lenne akkora probléma, de így meg ennél is erősebb dalokra lenne szükség. Ha már elszállós rockzene, a múltkori Jeremy Irons jobban tetszik. 10/7
AOTD off