Detran
2000.07.02
|
|
0 0
topiknyitó
|
Sziasztok!
Láttátok már a tévében az IBM Aptiva reklámot? A Studio Moderna nevű "direkt marketinges" cég hirdeni, asszem az RTL Klubbon láttam.
A reklámban egy tipikus amerikai család figyel, mindenki heppi, és minden gond megoldódott (ha volt is) azzal, hogy vettek egy számítógépet, meg egy internetelőfizetést.
A lényeg, hogy mindez 270ezer forintba kerül, és van részletfzetés is. Kapsz 3D videókártyát, meg ingyen egeret is :)
A hirdetés végén megjelenik egy telefonszám, és egy URL. Annyira azért nem érdekel a dolog, hogy pénzt költsek a telefonálásra (pontosan milyen a konfig, meg ilyenek érdekelnének), így megnéztem ezt:
http://www.avenija.com/
Csalódottságomra itt csak egy szlovén nyelvű oldalt találtam, sehol egy utalás arra, hogy lenne magyar szöveg is. A jobb oldalon van egy IBM link, ami ezt az akciót reklámozza, ott az a nagy szám (ott villog középen), hogy 24 x 9.990,00 SIT :))
Én nem ezt vártam az IBM-től, úgy látszik, hogy ez a marketing cég csak felhaszálta a nevét (szerintem vissza is élt vele, nemtom, mire menne az IBM, ha ilyen marketingje lenne).
Tudtok valami bővebbet erről az akcióról?
Detran |
|