Norbí__, üzenem egy srácnak:
"egy defeace oldalnak miert kene szep dizajnunak lennie es miert kellene hejesen irni rajta?"
Nem kell szépnek lenni.
Ha csak úgy ömlesztve jött volna a szöveg, még azzal sem lett volna bajom, de hogy valaki egy </td> és egy </tr> közé rak be szöveget, az nem is tudna szépet csinálni.
Nem kell a dizájn.
De, ha valaki nincs azzal tisztában, hogyan törik a sor a HTML-ben, az csak ne ossza az észt.
Nem kel hejessen eerni.
Az a gáz, amikor valaki annyira lame, hogy nem hiszi el, meg lehet különböztetni a szándékolt és az akaratlan hibákat.
"Az teccik az ijen lame forumokban hogy mindenki leszol mindent meg ami kell de semmihez nem ert."
Én már bizonyítottam, és ráérek éltes koromban a káoszt kutatni.
Amúgy megtanulhatnád a lame mellé a sux-ot, vagy suckert is. Hidd el, sokat dobna a produkció(i)don.
"A Spiderweb egy lame, megerdemelte a hacket."
Végre valamiben egyetértünk.
Ezért voltatok pont méltó ellenfelek számukra.
"a html programozasrol, megneznem kedves forumbairogatokibaszottbnagyhtmlfeju allat hogy te mijen html oldalt dobnal ossze joe -ban amikor ugy szaggat nincs pagedown, amugy az oldalt az eredeti alapjan csinaltam meg, es az egesz html forras a spiderweb muve"
Én olyan oldalakat készítek, amelyek vállalhatóak, a valódi nickemen vállalom is őket. Ha nem bizonyítottad volna, mennyire tahó vagy, még egy mailt is küldenék néhány címmel. De egyrészt nincs szükségem pont a te elismerésedre, másrészt az oldalak egy része alatt nem én üzemeltetem a szervert, így provokálni sem akarlak.
Természetesen elítélem a hanyag szolgáltatókat, de az ilyen seggfejektől csak rosszabb lesz a helyzet, mert senki sem azt fogja látni, hogy tényleg, de pancser az eddigi szolgáltatóm, hanem azt, hogy egy állat bántja az én kis szolgáltatómat.
Más.
"Egy srác" követte 2 hónapja az apache.org törését? Azt, ahogy azok a törők dolgoztak, és azt, ahogy az Apache reagált?
Amíg megtalálja a következő sokéve nem upgrade-elt szervert1, megkérhetne valakit, hogy fordítsa le neki2. :-((
1: Sajnos ez nem fog soká tartani, de azért nyomtassa csak ki nyugottan, jó lesz majd a sittre.
2: Azért ajánlok neki egy lefordított változatot, mert a beszámoló nemcsak annyi, hogy "apache lame", de nincs is benne ez az általa oly' kedvelt szó.