cogito
2000.07.01
|
|
0 0
88
|
Elnézést a személyeskedésért.
Törvények megváltoztatásáért mindenkinek joga van harcolni, nem betartani a törvényeket viszont nincs. Én nem tudom, hogy betartják-e ők vagy nem, valószínű van olyan köztük, aki betartja, van a ki nem. Viszont már mások is észrevételezték, hogy ellentmondások vannak a törvényekben, és rájuk külön paragrafusok vonatkoznak, olyan korhatárokkal, amik másokra nem. Azt sem tudom, hogy helyes-e ez, de nem látszottak agressziveknek, és azt sem tudom, hogy ha teljesítenék a követelésüket az a társadalomra veszélyt jelent vagy sem. Az orvosok azt mondják nem tehetnek róla, hogy ilyenek és nem is betegek, bár szerintem legalábbis olyanok, mint a mozgáskorlátozottak, ha például férfi létükre nem tudnak gyereket nemzeni. De ha nem tehetnek róla, akkor a betegségük miatt bűnhődjenek? Én nem tudom elképzelni, hogy engem, vagy a gyerekeimet bármelyik képes lenne "megrontani", legfeljebb megerőszakolni, de ez akkor is bűncselekmény lenne, ha heteroszekszuális kapcsolatban történik. Egy aberrált, nőket megerőszakoló bandától jobban félteném a hozzátartozóimat. Én tehát speciel nem félek tőlük, de nem is érdekelnek. Csak azért szóltam hozzá, mert ekkora vita keveredett a demonstrációjukból. Az a véleményem, hogyha jogszerű, amit kérnek teljesíteni kell és kész. |
Előzmény: Törölt nick (86)
|
|