Viveca Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1031
Szija, Virág!
Most láttam az Interaktívot! Na mesélek egy kicsit. Először is, szerintem nagyon helyesek voltak mindketten (Stan és Pan, természetesen!). Hóttra úgy néztek ki, mint akik most jöttek a figarótól - főleg Migé, tisztára be volt lőve a sérója, de legalább kultúráltan festettek, nem mintha most szalajtották volna őket az elmegyogyóból. Villén kék trapézfarmer és piros bőrjakó! Az egészből kábé két szót értettem a sok német hablaty miatt, ez mondjuk elég hervasztó. Nem emlékszem: Migének azelőtt is volt orrkarikája? Mert hogy a haja kicsit más színű, meg hogy az ordenáré piros bakancsát szandira cserélte, az oké, mi mán nem lepődünk meg semmin! A kérdések irtó hülyék voltak (sátánizmus, okkultizmus, látni lehet-e az északi fényt Helsinkiben, stb...). Ville elképesztő fejeket tud vágni, mint tudjuk, most sem volt ez másként. Szegény, legalább félórán keresztül nem bagózhatott! Néha aszittem, ott fog lefordulni a székről unalmában, de azért kitartott... Na ennyi. Még a hétvégén összeírom, mi mennyi idő és akkor csak a Fast Forwardos műsort kell majd hozzászámolnod!
Előzmény: Viveca (1030)