Halihó!
Teljesen 1et értek balakoval. (Nem ez az első eset.)
De a dolognak különböző oldalai vannak. Élőben pld. nyíltan politizálok, itt a Neten szent fogadalmam szerint nem teszem. Ez az egyik oldal.
A másik:
Amióta szerelmi identitásom kialakult, a nyíltság útját járom. Amúgy sem vagyok egy befele forduló alkat, de olyan témákban, amikről szívesen beszélek, (pld. szex és Balaton, a két szent dolog!) itt is örömmel vallok színt, csak éppen az időm kevés.
Teljesen ellentétes neveltetésem ellenére nem vagyok szégyellős, és ki nem állhatom a prüdantériát.
Első ilyen +nyivánulásom az volt, amikor nyolcadikos általánosban a szégyenlős biosztanárnő helyett én tartottam a szexuális felvilágosítást! Vettem egy jó kis könyvet, konzultáltam a szomszéd doktornénivel, és alaposan felvilágosítottam az osztályt. Volt is nagy csodálkozás. :-)
Aztán valahogy gimiben is én lettem néhány lány lelki szemétládája, és hamarosan nem csak a bánatukról, hanem egyebekről is beszélgettünk, és nem volt ciki megbeszélni velük, hogy ki hogyan okoz pld. örömöt magának.
Nem egy bulin előfordult, hogy valamiért mindig a konyhában összejött a társaság, és kialakult a nagy beszélgetés. Furcsa módon eleinte ott is a lányok voltak az őszintébbek. Az is érdekes volt, hogyan oldódnak közben a gátlások. Egy-két óra múlva olyan volt a hangulat, mint itt egy őszintébb topicban, és nem tudok olyanról, hogy bárki megbánta volna utólag.
Szerintem vannak, akik magukat hozzák, és vannak, akik azt nyújtják, amilyenek ők belülről, illetve amilyenek a szívük mélyén lenni szeretnének, ha ez a hülye prűd világ nem fojtaná el bennük. Meg persze vannak az igazi prűdek, szerencsére nem sokan.
Üdv. MaCS
nahat: a 2. pontod nem igazán volt találó. Jártál Te 1992 előtt a kalászi tavaknál? Teljes textiles-meztelen koedukáció volt, semmi váladékszivárgás, idilli állapot. Pont az volt a szép benne, hogy mindenki fenntartás nélkül elfogadta a másikat. Egyáltalán nem számított, hogy van-e rajtad valami. Aztán jöttek a tahók nagy tömegben, és rajtuk kivétel nélkül fürdőruha volt. El is kezdődött a nyál- és egyéb csorgatás.