Srácok, én dolgozom is e melett ezért nincs mindig lehetőségem mindent elovasni.
De amikor adódik, megteszem így sok linket én is ismerek, még ha nem is mindet. Jómagam is regisztráltam a startrek.com-nál, és mikor lehetett, művelődtem, frissítettem az infóimat.
Egyébként a filkozófiát illik ismerni ahhoz, hogy kompetensen hozzá tudjon szólni a fórumhoz, mert anélkül nem megy pl. én is hozzá szólhatnék bármihez és kiderülne, hogy hülyeséget mondok.
A szerepjáték alatt a Paramountos szerepjátékot értettem, amiről az volt az utolsó infóm, hogy nem engedélyezte. Nincs mindenkinek módja följárni a pesti klubba, ezért több toleranciát kérek. Azért gondoltam a tv2-re és az rtl klubra mert ők vették meg közösen a tv3-at, rögtön át is vettek néhány sorozatot, ezt mégsem.
Csak megalapozott információkat közlök, ha az téve, azért az újságokat, a tv-t és az internetet lehet felelőssé tenni, én is tőlük szedem.
Köszönöm a linkeket, de pásztorvöégyi sulinetes star trek oldalait nem találtam benne, pedig az origoban meg lehet találni.
A segítséget is köszönöm, hasznossá fog válni.