holdkölyök Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2335
elmondok egy történetet:

júniusban, vagyis jelen hónapban, csak a hónap közepén szántam el magam a metal hammer h újság megvételére. ki is mentem a ... térre a legközelebbi újságárushoz és közöltem vásárlási szándékomat. ő azonban tájékoztatott, hogy már csak a "kazettás" van. mivel én - személyes okok miatt - egy kazetta nélküli verziót szerettem volna, átmentem a tér másik oldalán - a metró területén - lévő újságoshoz. ott ugyanezzel a problémával találtam szembe magam. kezdvén egyre idegesebb lenni, megpróbáltam meggyőzni az illetékes urat, hogy ez egy választható dolog (elvileg), és talán szedje szét az egyik csomagot a méternyi stócból és adja ide nekem az újságot. ő azonban hajthatatlanul kitartott eredeti álláspontja mellett, mely szerint vagy kazettával, vagy sehogy! nem maradt tehát más választásom és reményem, mint a téren a harmadik és egyben utolsó - a hév területén található - újságosbódé. hihetetlen szerencsémre itt még volt néhány kazetta nélküli példány, így sikerült hosszas, kitartó, kalandos, küzdelmes utam során megszereznem a hőn áhított tárgyat!

ebből az lenne a tanulság, hogy vegyem meg hó elején?