Boban83 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255552

Nézd ha egész szezonban a csapat motorja lett volna,és most történik egy rövidzárlat, hogy a nagy hajtásban elfelejti hogy sárgával nem dobálom magam, talán el tudom fogadni, akkor egyszerűen csak buta. De érdemes végignézni a szezon kezdete óta milyen féreg módon viselkedik és bomlaszt. Ez a fizetésemelés/hosszabbítás erőlködés vele nem is idén hanem már tavaly bőven elkezdődött, volt ilyen h megy a Bayernbe pl. aztán mégsem ment. Lehet azt mondani hogy szarevő a vezetőség (szurkolóként pláne) én mondjuk azok táborát erősítem akiknek meg tetszik hogy gazdaságosan és nyereségesen működünk. 

Ez a filozófia egyébként az új USA tulajokkal világosan van kommunikálva, itt senki nem fog végtelen millió eurókat keresni, ez az egy biztos, ez senkit nem érhet meglepetésként. Se szurkolót se játékost. (aki esetleg kételkedik hogy nem működik a fiatalos, szakmai modell >>Atalanta, újabban Juve, egyedül az Inter erőlteti kicsit a sztárjátékos zsoldossereget, de ott meg Marrotta dolgozik, aki viszonylag elismert abban amit csinál.)

Visszatérve. Az hogy Fonseca padra tette többször is, egyáltalán nem volt véletlen,  sztem SC is kapta le már félidőben Theot és Leaot egyébként. 

Olyat meg nagyon ritkán látni egy klubnál, hogy valakit név szerint kimondjanak, hogy bűnbak, (sztem ez a Milanra nem jellemző) tehát Ibrahimovics nesze semmi fogd meg jól nyilatkozata pont annyit is ér, amennyinek tűnik. De ha még mindig nem veszik észre hogy a farok csóválja a kutyát, akkor itt egy gyors kupa kiesés és egy 8-9.hely lesz a vége, a - szerintem - jó edzőnket bukjuk, és jön pár év újratervezés. 

Igazából most kapott a vezetőség egy jókora pofont, mert náluk ezt pénzre tudják mérni sehogy máshogy, ergo kérdés mi lesz a reakció. Hagyják hogy elmenjen a teljes szezon még 1-2 ki nem kényszerített piros lap, nem védekezés, vissza nem érés, 6 méterről kaput el-nem találás lezserség miatt formájában, vagy lépnek.  

Előzmény: Damas_ (255542)