Cookiemonster:
A végén elég, ha rástartolsz a konzolra, beadod neki az elnőki kártyát, aktiválod a COIN (COunter INsurgency) opciót és a tornyok maguktól elkezdik lőni a Mikulást. A patrol vezetőjével én soha nem beszélgettem, azok is a tornyokat lövik, azok meg őket. Egyébként mekkora karizmával rohangálsz te egy ilyen komplett vándorcirkusszal?
Egyébként Nagypapinak (mint mindig) igaza van, az Enclavét egyedül célszerű végigcsinálni. Ha az elnököt a leírt távrobbantásos módon nyírod ki, akkor a reaktorszint három-négy őrén (és persze a végén a Mikuláson) kívül senki sem fog bántani, ezekkel meg nem kell leállni verekedni, csak addig maradj a szinten, amíg a bomba fel nem robban. Ez általában a második körben megtörténik.
Ha verekedni akarsz, akkor is inkább hagyjál mindenkit a bejárati folyosón, vagy még kint a bejárat előtt, csak a kedvenc csúzlidhoz való lőszred meg a stimpack készleteid legyenek veled. Ha véletlenül te is small gun profi vagy, akkor még lőszer sem igazán kell, mert találsz Gauss puskát is és hozzá való lőszert is dögivel. Minigunhoz, bozarhoz kevés lőszer van, azt vigyél magaddal.
Na ennyi, bocs, ha hosszú voltam.