Tegnap még kivártam a véleménnyel kíváncsi voltam ma mi lesz.
Nos. van 2 francia "sztárjátékosunk" akikben az a közös, hogy egyiknek sincsen a fizetésemelés megoldva.
Az egyik sorsdöntő meccsen kapunk egy potyagólt egy guruló lövésből (véletlen ugye) a másik meccsen pedig 1 db ember kap sárgát (véletlen) az egész csapatból, ráadásul 2x egymás után. Egy olyan meccsn ahol 11M EUR a tét, és 2 olyan sárgát ami teljesen felesleges.
Ezt senki ne mondja hogy véletlen, vagy hogy a két dolog között nincsen összefüggés.
Ez nem SC vagy Bartesaghi problémája, ez a Feyenoord 1 db rúgott góllal is kiejthető lett volna. Ha bárki évente 3 millió eurót kereső kapus, nem kaphat egy szezonban 2 vagy akár több potyát, mert gyanús kezd lenni. És ha te egy profi játékos vagy, nem veheted semmibe a klubodat mint a másik idióta.
2 dolog még. Én a mai után Theot kitenném a lelátóra a csapatból, és nyáron meg vigye aki akarja, olyan a világon nincsen amit ez a csávó megenged magának, ezt csinálja máshol. (tüntető félrevonulás Leaoval, Fiorentina meccs, a szezon első meccsein (4-5 meccs) tüntető kocorászás, beleszarás, most meg a korona minderre, ebből így elég volt, nálam.
A másik pedig, hogy HA most tovább is jutunk ezt a csapatot így ezzel a mentális ziláltsággal egy Inter vagy egy Arsenal nagyon megverte volna, ez nyilván senki nem vígasztal, de ez a bohózat ami itt idén megy a klub meg a játékosok között ez szürreális.