Egyszerűb dolgot találtam ki .
A kereskedőm megkértem,hogy a gyátótól kérjen egy átlagos beállitást,ami az impulzust,vagy a duplaimpulzust működteti.
Egyszerű,mint egy faék,egy óra múlva megkaptam emailben,nem kellett egy perc a programozáshoz...és láss csodát,az enterpryse úgy hegeszt,ahogy kell.Na igy már elmondható róla,hogy pipec gép,örülök neki,bár eddig sem volt,meg vélhetően ezután sem lesz neki munkájaaaaaa!!!
"Nem értem mi a faszé erőlteted ezt a típust."
Az impulzusos hegesztés a legújab e világban,ha kipróbálod rájösz a nem kérdőjeles tőmondatodra a választ,de a manuáljában le is irták a mig dp , meg a mig p előnyeit,csak olvasd el .(36686)
Bár te vélhetően tudod is,mert igencsak borsos árat már felajánlottál a gépemért.......
"ehhez az általános iskolai fizikát kellene neki először megtanulni"
Társunk külömb nálad,mert nem ismeri az általános iskolában tanultakat,mert kisbetűvel kezdi mondatát,pont nélkül fejezi be,ugyanakkor ócsárkodás érzet TÜKRÖZŐDIK belőleeeeeeee !!!
Neked,és hasonló böszme,vagy tudatlan embernek , aki nemtudja gépét beállitani,ajánlom a fenti eljárásom.....(mást nem volt szándékomban bántani) A gyártó segitőkész,de felajánlotta a telephelyén egy órahosszában,ingyért a gép legalapvetőb tudnivalóinak a bemutatását,gyakorlatban a kipróbálását is !!!!
"Gondoljatok arra, hogy más khmm... "fogalmatlan" "
Te korrekt ember lennél,de érzésem szerint MEGKÖTÖZTÉK az ujjaid,hogy ne tudj tanácsot adni......ne tudj billentyűket kezelni.......
Ez a jövő útja,előre megyünk........
Mindenkinek köszönöm a NINCS MIT.......