Bobi Robi
2025.02.18
|
|
0 0
2270
|
Jó estét, Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha esetleg járt már valaki más is ebben a cipőben... A történet röviden: Andoriod-os telefon (Samsung A12) amit már pár hónapja használok az autóban található, szintén Androidos (VW 8003 ha jól emlékszem) fejegységgel. Egészen eddig problémamentesen és elégedetten. A tegnapi nap folyamán valami miatt telefonhasználat közben (Bluetooth-on keresztül kihangosítva és összepárosítva), lementette a a kontaktokat A-tól Z-ig a telefonomról úgy, hogy azokat arról le is törölte (nem, nem kérdezett semmit) melyek eddig a Google-ben voltak tárolva és párszor már letöltöttem őket onnan a telefonjaimra amikor cserélve lettek.
Tehát úgy ahogy voltak, ezek mind elszálltak. Nincsenek meg sem a telefonon, sem Google-ben, sem fejegységen... :( Azonban ha összecsatlakozik a telefon a fejegységgel Bluetooth-on keresztül, akkor a fejegységen a névjegyek láthatóvá válnak, ellenben menteni nem tudom őket, vagy telefonra visszaállítani... Kérdésem az lenne, hogy lát-e bárki, bármiféle megoldást, javaslatot a probléma megoldására, mert sajnos nincsenek meg sehol sem a névjegyek. Azt, hogy mit hogyan kellett volna, azt már nagyjából én is tudom, tehát nem ilyen jellegűek érdekelnének, hanem inkább olyanok, hogy miként és hogyan találhatok esetleg rá a fejegységen a névjegyekre az Andorid fájlrendszerében például... hogyan nyerhetem ki onnan őket... stb
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm! |
|