andry Creative Commons License 2000.06.29 0 0 929
Tény erre 11-t kellett adni. Nem ezzel van a baj. Azzal, hogy a végén (a VÉGÉN!) mindig a kis csapatok szívnak, a tetű franciák (meg a nagyok, hollandok stb) pedig mázlival továbbjutnak. Gondolj a 98-as VB két 11-kel való továbbjutásukra, ahol egy kalap szar volt a játékuk, Chilavert a szemüket kivédte. Az a bajom, hogy az erőfoci győz a szellemes foci felett.
A 11-hez visszatérve. Amikor aranygól dönt 11-t adni, amikor még 9 perc van hátra: halál. A bírónak itt megsokszorozódik a felelőssége.
Te el tudod képzelni, h foprdított esetben ez a tetű Benkő felülbírál. Vagy a hátasokat dobó hollandok ellen mikor fújna egy (bármelyik) bíró ILYEN helyzetben?
Nem a szabáylokkal van bajom, hanem, h egyoldalúan alkalmazzák a bírók, ennek befújom, annak nem. Akkor inkább videóbíráskodás, és akkor kőkeméynen MINDENKINEK!
A véleméynem változatlan: méltánytalan a bírók téynkedése a focit igazán JÁTSZÓ csapatok rovására.
Lehet, h később narancsszínű és kukorékolástól hangos lesz a topic, nekem és tudom sokaknak (ma ott voltam a Ráckertben, ahol 80-90 % Portugáliának drukkolt) kesrű lesz a szánk íze.
És a két agyonsztárolt csapatnak drukkolóknak pedig ajánlom figyelmükbe, a nagy eufóriában gondolják ugyan már át, hogy jutott ide hőn szeretett csapatuk, biztos, h egyáltalán továbbmentek volna a csoportjukból, ha a bíró máshogy ítél.
A skót bíró példáját sokan követhetnék (ő is csak azért szól, mert már nem volt semmi jelentőssége), félek nem sokan fogják.
A hozzám hasonlóan gondolkodók pedig ismét szegényebbek lettek egy illuzióval, hogy csak a foci számít.
Csak a foci számít?
Előzmény: kivi (924)