comodore
2000.06.29
|
|
0 0
317
|
Granit !
1945 Febr. 13 az lehetetlen. En a mamammal es a kis hugocskammal egy dravamenti kis falucskaban, Vizvaron bekkeltuk ki a haboru veget. Ott meg 45 Apr. 1-en nemetek voltak es masodikan reggel jottek be a faluba lohaton a bolgarok. Harom nemet katona tiszt egy kis csoport elen varta oket az ut kozepen. A bolgarok megalltak kb. 10 meterre a kis csoportol es vartak. Az egyik nemet tiszt oda ment az elen lovagolo bolgar tiszthez szalutalt, kivette a revolvertokjabol a pisztolyat es atnyujtotta azt neki. Nagyon jol emlekszem erre mert en ott alltam kb 10 lepesre tolluk.( Mi 56-os bokor GAZOLOK nem felünk semmittol ezt elsösorban az oroszok, utanna az osztrakok tudjak a legjobban )Tehat a Te datumod teves. Nekem eros a gyanum, hogy akarmenyire is tagadjak otthon, Apr 4.-e a helyes datum. De ezt elkellene donteni, vagy mar el is van dontve ? Vagy David Irvinget kellene felkerni, hogy nyomozza ki ezt nekunk. Kivancsi volnek a datumra. Ez egy roppant fontos történelmi datum es mielott feldobom a bakancsot tudni szeretnem ezt, megjegyzem a zsidok biztos tudjak pontossan. Ok voltak a legjobban erdekelve ebben az ugyben.
Kedves aranyos Beacska !
Dehogy haragszom, Isten latja lelkem, ez tavol all tolem, sot.....nagyon boldog vagyok es imadok mindenkit ! ( ma jobblabbal ugrottam ki az agybol, felesegem szerint az mászás volt )Udvozletem EGESZ
Kanadanak ! |
|