AttiLaci Creative Commons License 2025.02.09 -1 0 36565

Az esetem,kissé megrázó. Sajnos sok éve egészségkárosodott vagyok,sok évig a soványka segélyüké tartottam a markom. Itt a megrázó rész.: A segély mellé tilos volt az alkalmi munka,vagy a fekete munka. Szartam rá,mert az állam a segélytől felkopott volna. Hálájuk jeléül megkukkoltak,vagy megterheltek valamivel,ettől a valamitől a szivemnek elektromos betegsége lett.....!!! Na erre varjál gombot. Van EKG leletem,de ide nem töltöm fel !! A kukkolás mostanság csak hét közben folyik,igy hétvégén még néha aludni is birok. !!!

Szóval ezért kérdeztem ezt a fekete munkát,mert a kincstár felé a plussz jövedelmet bekéne jelenteni,De erre a könyvelőm széttárta kezeit,vagyis ilyen funkció nem létezik !!!

Ismerősöm a te korodbéli,ő is vállalkozó volt,nyuggerba vonulásától mindent ugyanúgy dolgozik,mint korábban,csak kevesebbet,mert nem birja... A kutya sem basztatja a mobilján keresztül. Én meg rettegésben élek,elzavartam innét minden ismerősöm,de ennek ellenére a telómutyis zaklatás folytatódik !!! Nem tudom,hogy kihez forduljak,ki tud segiteni !!!???

Bocs,ha ez off.....

Jut eszembe,az iweld 235 a te géped......nekem van,meg a 240is......Komoj kis szerkezetek,ha ez mellett döntesz,és zsákutccába kerülsz a beállitásaikor,segitek,vagy inkáb úgyirom,hogy segitsük egymást. Már kb 3éve megvan,de még mindig új dolgokat találok bennük.......

Előzmény: Csikasz58 (36562)