Keheske: Tudok ám én ilyen is lenni látod! Nem olyan gonosz az a Partona, mint amilyennek elsőre tűnik:-)))))))
Hmmm, a keresés egy fontos dolog, mert mindíg valami jobbat akarunk, mint ami van, és biza azt keresni kell. Persze vannak olyan dolgok, amiket idővel megtalál az ember. Így vagyok én a Mode-al. Amíg rá nem találtam mindenféle agybeteg zenét hallgattam, és valahogy nem éreztem jól magam velük. És amikor mevettem az első DM lemezem, úgy éreztem, hogy EZ AZ! Talán ezért nem értelek Titeket Ákos rajongókat, mivel nekem nem Ő AZ........
De persze ettől még marad ezer meg ezer dolog, amit lehet keresni, szóval nem fogok unatkozni...:-))))))
Ranger, Keheske: Nekem is van egy barátom, akit a legigazabbnak hittem mind közül, de aztán ő is átvágott..... De mivel én nagyon könnyen megbocsájtok mindent mindenkinek, megint "együtt vagyunk", és olyan, mintha mi sem történt volna. De közben azért ott a kisördög, és így már nem az igazi....................
Azt viszont nagyon szégyenlem, hogy egyszer ugyanezt megcsináltam én is valakivel, de Ő nem bocsájtott meg:-(((((((
Jehova szóda: Ez 2000 junius 24.-én(de lehet, hogy már 25 volt....) történt. Bizony nagyon sok Bonanzás leányzó van még, és vannak egész fiatalok is! Nem nehéz felismerni őket: Nagyon csinosak, és BB jel van a nyakukban.........:-)))))))
Useless: Mail ment!
Akkor egy kérdés, amit minden topicban fölteszek, hátha.......: Tud valaki valamit egy bizonyos THE GOLDEN ARMY nevű zenekarról?