Ricardo 007 Creative Commons License 26 órája 0 0 1898

Mekkora a legnagyobb anyagkeresztmetszet és felület amit nyomni akarsz az összeragadás után ?

Velem nem beszélted meg a 10 T , mert részemről az édeskevés ! gyakorlatilag zéró....

Damaszkoltam már késeket is van tapasztalatom, egykezes 10kg kalapáccsal , nem kell bemutatni mit hogyan.

A felsorolásod vérzik , de majd ha nekiállsz, meg érted a végén mi miért nem jó.

acélváz , munkahenger , szivattyú-tápegység , és fölösleges a kétutas , kellő ellen nyomórugóval a visszamenet is gyors.

Ráadásul ha én építeném NEM fix asztallappal csinálnám a medvetartót !

Kompromisszumokkal átépíthető a 3 -1 fázisra motorcserével , esetlegesen közbenső tengellyel és felező átétellel , ugyanis a java részük 1440/ford. Így megtartható a szinte azonos és csak valamivel kevesebb motorerő  ami a fogaskerekeknek kell., a viszkozitás és sebesség  függvényében.

( Sőt 2 felezett áttételű motorral 2 fogaskerék szivattyúval 1 fázisról , még jobb is gyorsabb is lehetne  a kicserélt 3 fázisú motor a tápegységben. Olajsebesség . )

Egyébként meg lehet bővíteni 1x32 -ig alanyi jogon , tavaly olyan 50 000 -re jött ki az állítólagos ingyenes bővítés.

Nekem van 3x80A földkábel a házamban a fal oldalában az óradoboztól 1,5 méterre, csak nem óráztattam még be, ugyanis nem használnám ki a 380 lehetőségeit itthon, esetlegesen csak telephelyi viszonyok mellett., amit meg nem akarok.

Előzmény: gyere a papához (1896)