Mekkora a legnagyobb anyagkeresztmetszet és felület amit nyomni akarsz az összeragadás után ?
Velem nem beszélted meg a 10 T , mert részemről az édeskevés ! gyakorlatilag zéró....
Damaszkoltam már késeket is van tapasztalatom, egykezes 10kg kalapáccsal , nem kell bemutatni mit hogyan.
A felsorolásod vérzik , de majd ha nekiállsz, meg érted a végén mi miért nem jó.
acélváz , munkahenger , szivattyú-tápegység , és fölösleges a kétutas , kellő ellen nyomórugóval a visszamenet is gyors.
Ráadásul ha én építeném NEM fix asztallappal csinálnám a medvetartót !
Kompromisszumokkal átépíthető a 3 -1 fázisra motorcserével , esetlegesen közbenső tengellyel és felező átétellel , ugyanis a java részük 1440/ford. Így megtartható a szinte azonos és csak valamivel kevesebb motorerő ami a fogaskerekeknek kell., a viszkozitás és sebesség függvényében.
( Sőt 2 felezett áttételű motorral 2 fogaskerék szivattyúval 1 fázisról , még jobb is gyorsabb is lehetne a kicserélt 3 fázisú motor a tápegységben. Olajsebesség . )
Egyébként meg lehet bővíteni 1x32 -ig alanyi jogon , tavaly olyan 50 000 -re jött ki az állítólagos ingyenes bővítés.
Nekem van 3x80A földkábel a házamban a fal oldalában az óradoboztól 1,5 méterre, csak nem óráztattam még be, ugyanis nem használnám ki a 380 lehetőségeit itthon, esetlegesen csak telephelyi viszonyok mellett., amit meg nem akarok.