Timur
2000.06.27
|
|
0 0
883
|
Nem vagyok oda a kivegzesekert. De azt se teszem amit masok, azaz hogy annyira " ismerik" az ugyet (ez esetben Texasrol van szo) hogy pontosan tudjak mit kene vagy kellet vona tenni! 15-vagy 18 eves esemeny, tobbszori targyalas, halasztas ujra targyalas ujra halasztas.... az a bizonyos 5 tagu tanacs tobbszor felulvizsgalta, az utolso percig az ugyet az adatokat, a mento erveket az utolso napig ... dehat Ok a rosszak, Ti meg a hasonloan gondolkodok, par perc alatt jobban ismeritek az ugyet s mar meg is van a pontos szabatos remek itelet! Na jo magam is szivesen vettem volna ha lealitjak a kivegzest. De azt is tudom hogy ebben az orszagban ha annyiszor es annyi idon keresztul valamit hogy ugy mondjam " tanulmanyoznak" akkor a vegso dontes csak azt mutatja hogy az kapott vagy szerzett info.nem engedett mas utat. Gondolom nem konnyu kormanyzonak lenni, se bironak se tanacstagnak. De ha mar azok akkor nem kerulik ki a feleloseguket. Mert sokszor egyszerubb lenne nem? Ugy donteni hogy az tetszen minden vasarnapi hireket olvasonak. Megtehetnek de utanna 10t kenne majd kivegezni mert a rossz pelda a bunzesre valo ragadozashoz veztne egy jo parat. A kormanyzo szerepe nem csak kellmes dolgokbol all. Sot inkabb a nehez esetekben mutja meg hogy van e benne ero a pozicio elfoglalasara. Kulomben ismetlem a texasi szokas, az nem engedi meg hogy ha az ha bizonyos 5 tagu " tanacs" ellene van akkor a kormanyzo mast dontson. Sajnos az artatlaul kivegzett emberek - igy mutatja ki egy privat info.- majdnem 100% az vedo ugyvedek hanyagsaganak a kovetkezmenye. Ezen majd tortennek valtozasok, remelem. Mint tudjatok ( annak elenere hogy sok ide irkalo az ellenkezojet probalja kimutatni) amerikaban az egyeni szabadsag az paratlan. De az erem masik oldala pontosan azt teszi ki hogy a bun elkovetese, tehat a masik ember szabadsaganak a meggatolasa, erosen legyen buntetve. Maskep ez a kozel ma mar 300 millios orszag egy kaosz lenne. De nem az. |
Előzmény: Mumu (882)
|
|