kavicsos1964
2025.01.29
|
|
0 0
142833
|
Amíg nem olyan a polgármester hogy első a falu addig itt rend nem lesz ! A régi amikor a belvíz miatt segítséget kért akkor mentünk de végigjárta a melóhelyeket és a pálinkát is hozta ! Ha valami okosat csináltam akkor levelet küldött hogy nagyon köszöni a munkámat és tanult belőle ,na a mostani nem ilyen én még ha nekik dolgoztam sose találkoztam vele ,vagy jött oda és legalább annyit mondott volna köszönöm a szép munkát ,vagy ilyesmit . Vagy szilveszterre küldött volna egy üveg pezsgőt pl . 2deci elég lett volna ! Ma volt az alpolgi csak nézett hogy milyen lestrapáltak a gépek azt mondta vesz hozzá alkatrészeket ,kíváncsi vagyok mikorra ér ide majd ((::!! A neten olyanokat nem találtam semmit sem . Azt mondta hogy az övé 20 évesen nem néz ki így ,mondtam neki a szomszédé 15 éves korában is jobb állapotban van mint ezek . Aztán kiderült kézzel tologatják minden hová ! Mondom ezeket nem 50km távra tervezték hogy egész nyáron eltolják vissza tolják napi szinten és kövesúton . Még a műanyag csapágyak is és atengelyek is el vannak kopva agyonra ,kb táncoltatni lehet jobbra-balra áltában olyan szinten kotyognak a csapágyak a tengelyeken . |
Előzmény: Drotszamaras1 (142829)
|
|