KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.27 0 0 276
Nem értem, hogy miért vagytok ilyen bizalmatlanok felém. Persze értem, hogy figyelni kell, meg minden. Azt viszont nem értem, hogy a rengeteg elmélet, lehetőség, ámbátor, másrészt, ugyanakkor és talán között miért nem vizsgáljátok meg a következő lehetőséget is:

A nyomozó engem figyelt meg, és látta, hogy Fist. meg akar gyilkolni. Beírta a topicba, hogy mit látott, és némi tépelődés után felfedte magát előttem (nem tudom mire várt, hiszen ha passzoló gyilkos lennék, azt ő látta volna, mert akkor egymásratalálunk Fist-tel. De ez egy másik történet). Mivel szeretné megőrizni az inkognitóját nem ír be még álnicken sem. Egyesek profi irodalmárokat megszégyenítő stilisztikai elemzéseknek vetik ugyanis alá az álnickes hozzászóláskat. Ezért rajtam keresztül üzen. Hiszen bennem megbízhat, a többiek között viszont van egy gyilkos is.

Gently-nek, aki egy nagyon titokzatos és bizalmatlan (de legalább nyílt) úr, idemásolom Fist spec. levelét, ahogy nekem elküldte, meg az ezzel kapcsolatos beszélgetésünket(hosszú lesz...), . Aki további elemzésnek szeretné alávetni, azoknak szívesen forwardolom is, ha kéri:

? Ezt talán trebbtől kellene kérdezni. Én is furcsállom, de mit csináljak vele?????????
-----Eredeti üzenet-----
Feladó: Komlóssy Gábor [mailto:komlossy@freemail.hu]
Elküldve: 2000. június 26. 12:55
Címzett: Luthár Péter
Tárgy: Re: gyilkosos

Figyelj, Fist, van itt valami, ami nagyon zavar. Elemeztem az előző leveledet, és valóban, minden kétséget kizáróan ordít belőle trebb stílusa. Van azonban benne valami, ami zavar:

"Estére kelve felkészülsz a támadásra, bemagolod az igéidet, és elindulsz KÁGÉ szobája felé".

Milyen támadásra készültél fel az este? Nem szeretnék tévedni...

Üdv

KÁGÉ

u.i.: forwardoltam a leveledet Nyomozó35-nek is. Kettőtök közül valaki nyilván hazudik...
----- Original Message -----
From: Luthár Péter
To: 'Komlóssy Gábor'
Sent: 2000. június 26. 11:50
Subject: RE: gyilkosos

Tudom. Csapdában vagyok :o(
-----Eredeti üzenet-----
Feladó: Komlóssy Gábor [mailto:komlossy@freemail.hu]
Elküldve: 2000. június 26. 11:49
Címzett: Luthár Péter
Tárgy: Re: gyilkosos

Ezek szerint te lennél a nyomi, és a topic-beli nyomi valójában az egyik gyilkos? Ez gáz. Ha elkezded védeni magad, akkor lebuksz, és meggyilkolnak, ha meg nem véded magad, akkor meglincselnek.

Megpróbálok valamit kitalálni, hogy megmenekülj... Az a baj, hogy a többieket úgy kell meggyőzni, hogy közben ne bukj le. Gondolom erre te is rájöttél már :)

Üdv

KÁGÉ
----- Original Message -----
From: Luthár Péter
To: 'komlossy@freemail.c3.hu'
Sent: 2000. június 26. 11:07
Subject: FW: gyilkosos

Helló!

Asszem valaki igencsak le akar engem nyirbálni. Vidd tovább, ha sikerülne kiiktatnia :o(((

Üdv:
Fistandantilus

> -----Eredeti üzenet-----
> Feladó: Póka Balázs [mailto:BPoka@kum.hu]
> Elküldve: 2000. június 26. 10:41
> Címzett: Luthár Péter
> Tárgy: Vá: gyilkosos
>
>
> Hali Fist!
>
> megfigyelés1: KÁGÉ
>
> Estére kelve felkészülsz a támadásra, bemagolod az igéidet,
> és elindulsz KÁGÉ szobája felé. Odaérkezel és letelepedsz,
> hátha történik valami. Egész éjjel várakozol, de nem történik
> semmi. Dolgod végezetlenül térsz nyugovóra.
>
> trebb
>

Részemrl egyelőre kész. Nem győzködök senkit tovább, lelketek rajta, ha nem használjátok fel a kapott információkat! Tudom, hogy kissé (?!) heves természetem van, és nem mindig lehet követni a tempómat, amikor felpörgök. Megpróbálok alacsonyabb fordulatszámra állni. Ha mégis engem lincseltek meg, akkor úgy kell nektek.

Üdvözül

KÁGÉ

u.i.: Szerintem Fist meg Nyomozó35 spec levele alapján teljesen egyértelmű, hogy mi történt az éjszaka... De cáfoljatok meg, ha szerintetek más történt!