Drotszamaras1 Creative Commons License 2025.01.28 0 0 142784

Nekem nincs félnivalóm . 

Én azt a papírt le fényképeztem és el is mondtam meg más is elmondta a rokonoknak.  Ja a rokonom a Vác város és Megyei bírónő . Szóval elmondta mit sértettek meg velem szemben és az intézkedésre vonatkozólag is . Pontról pontra tudom az erre vonatkozó pasragrafusokat ( ezt megkaptam kinyomtatott formában egy lapon ) , persze nekik azt nem kell tudni én ezt kitől kaptam . 

Ha arra kerülne a sor akkor felolvasom nekik amit én tudok , hátha ők ezeket a paragrafusokat nem tudják . 

Csak azt nem értem miért keverik azt a sz.rt ? 

Mindenkit békén hagynának,  akkor már nekünk csak egy rossz emlék lenne . 

Már a telefonomra atküldtek azt a videót amin a női tangákat és véres támpontot nézegetik azok a szakemberek . 

Szóval még az is a kezembe van indoknak . 

A bölcsinkbe járt egy kisgyerek , kinek az anyukája ( egy kedves anyuka visszajárnak a nyilt rendezvényeinkre minden évben ,pedig már 3 éve nincs itt a kislánya ) az egyik ( nem narancs kézben lévő ) TV -nél elég nagy valaki . Az én kis főnim beszélt is már vele , persze nem mindent tény mondott el neki . 

Tehát nekem ott van a kezemben a leirt paragrafusok , videó felvétel és ha kell a Tv is . 

Kell ennél több ? 

Én biztos nem kavarom az ő sz.rukat . Megfőzték egyék is meg , vagy maradjanak csendbe . 

Előzmény: 1szolo1001 (142782)