fargo Creative Commons License 2000.06.26 0 0 4411
Lacka,

Ami az itt elhangzó szövegek stílusát illeti, le kell hogy szögezzem: ez NEM a Klub hivatalos gyülekezôhelye. Ez csak egy elérési pont, ahol ha valakit érdekel a Klub, akkor kapcsolatba léphet olyanokkal, akik tudnak neki bôvebb infoval szolgálni. Ez "itt" egy olyan hely, ahol pár volvo-barát szertné magát jól érezni, egymással csevegni, s ehhez nem igazán a magázódós-nyakkendôs stílust tartja kényelmesnek. Ha lesz a Klubnak végre honlapja, vagy valami "üzenôtábla" féle helye, akkor ott biztosan nagyon megfontoltak és udvariasak leszünk. De ha itt formálisra vált a hangnem, akkor meghal a topic...

Ami a kedvezményeket, stb. illeti, szerintem ez egy valamirevaló volvo-rajongónak igazán huszadlagos kérdés. Nem errôl szól a Klub. Aki kedvezményeket akar gyűjtögetni, az lépjen be a Rotaryba, vagy a Carat Clubba, vagy mit tudom én milyen erre szakosodott helyekre, biztos van az Ivanixnál lista errôl.

Továbbá, a már ezerszer citált indokok miatt (cégbíróság, stb.) egyelôre NEM tudunk tagsági igazolványokat kiadni, ami alapján kedvezményt lehetne igénybe venni. Ezen túl, tulajdonképpen még semmi jogalapunk nincs árengedményekért kuncsorogni -- jelenleg kb 40 (?) tag van, ez gyorsan felfuthatna pár százra, ha végre lépnénk valamit toborzás ügyben...

Addig is, mivel egy csomó dologban igazat kell adnom Neked, azt hiszem fel fogom rakni a netre az alakuló közgyűlésre megszületett irományt a Klub törekvéseirôl. És beszélek a nyomdával, nyomunk pár ezer kis kártyát, amit lehetne kocsikra kirakni, telefonszámmal, email címmel, web-címmel, stb.

Előzmény: 480T (4410)