Templar,Fargo
"Félreértés ne essék,ez nem valamiféle sértődött puffogás a részemről, de nehéz úgy klubéletet organizálni, hogy bőségesen el vagyunk látva kritikai észrevételekkel, de sokkal kevésbé előremutató javaslatokkal (ez utóbbi kétségtelenül több energiát igényel). "
Ja, ez igaz. csakhogy a eppen belepni szandekozo/erdeklodo emberke azert zorog mert nem lat semmit. 'Mi tortent eddig?' Mekkora a kedvezemeny a szervizekben,bontokban ? Milyen elonyokkel jar szamomra ha belepek? etc.
Es sajna nem sokat TUDUNK mondani neki.
"Szerintem a dolog arról szól, amiről a tömeg akarja hogy szóljon."
Aha, sza ha tomeg ugy akarja elvesszuk az autodat ? ;)
Jo dolog a nyaj, de juhasznak kell vezetnie, kulonben szetfutak. ez nem tul jo hasonlat de mas nem jutott az eszembe.
A srac ott volt az utolso talin, es ott szerezte benyomasait... Lehet kitalalni ki volt az, kivancsi vagytok sikerul-e. Nem bontos,stb. total maganember. Valahogy ugy ereztem, nem igy kepzelte...
Nem uzenget,szegeny nem is tudja hogy 'megideztem'. Irtam neki a topicrol, valszeg elobb-utobb megjelenik itt.
"Ezen kívül nem hiszem, hogy a klub csak egy szűk társaságnak szólna."
Nem e? Nemreg valamelyikunk panaszkodott, hogy csak Iore, Templar,Fargo,Doki,O.T,F.M,Bolas van itt, hol vannak a tobbiek?
Ha most osszeirnak hany tag lesz/van akkor, mekkora szamot kapnank?
"Tudom, ennek a fórumnak a hangvétele nem mindig idomul egy konzervatív márkáról kialakult képhez, valószínűleg a megállapodott, idôsebb korosztály nem nagyon értékeli a sok "sakált" meg "vazzeget" meg "qsst". No de mi, itt, ilyenek vagyunk, a Klub majdan elkészülô honlapján valószínűleg nem fogunk letegezni mindenkit..."
Hat igen, tobben kifogasoltak az itt elhangzo szovegek stilusat,elsosorban tartalmat. Ami nem baj, csak lehet hogy elriaszt nehany embert.
Szvsz, inkabb hasonlit ez igy nehany barat chat-jere, mint klubra.
Fargo, nelkuled es Templar nelkul eddig sem jutottunk volna. Ez fontos. Tudom, sok idot/energiat olsz bele ebbe a dologba.
5let: a Lajoseknal minden szervizelt autoba lehet szorolapot rakni rolunk. Hamar felduzzadna a klub.
De ezt csak akkor lehet ha mar keszen vannak dolgok, mert csak 1* lehet eljatszani a klub johiret.
Miert en irom a leghosszabb dumakat?;)
Lacka