bluemoon, a gumis ugrasrol (mert kicsit mar elkanyarodtatok): nem hiszem, hogy jo az, ha beverzik a szemed. Nem is igazan tudom, hogy miert az ember bokajara rogzitik a gumikotelet. Egyszer volt rajtam egy beulos heveder, annak a hatara lehetett beakasztani. Az attrakcio ugysem az, hogy a bokadnal fog meg, hanem amikor ott allsz a kosarban, es egyszer csak elhatarozod magad, hogy legurasz. Aztan a labad valahogy megsem mozdul... :-)
Szoval en rovidlato vagyok, es pont a szamunkra fokozottabb kockazatu beverzes (tovabba ennek esetleges kesobbi szovodmenye, egy franko retinalevalasos vaksag) miatt elvileg meg nagy sulyokat sem volna szabad emelnem. Ezert bokamra kotott kotellel nem is fogok ugrani.
Maradok hatarozottan tartosabb.
PS: ijesztgetni nem akartalak, de ha olyanokat kezdesz latni, hogy itt-ott mintha valami felvillanna, hirtelen odanezel, de akkor meg masutt, es ez egyre gyakrabban, akkor menj gyorsan szemeszhez es mondd el neki ezt a beverzest. A retinalevalas kezdeti fazisban tobbnyire meg gyogyithato (lezerrel visszaragasztjak). Bar... lehet, hogy ez benne a vonzo: a vaksag is majdnem olyan buli, mint nyaktol lefele benanak lenni.