suta3 Creative Commons License 2 napja -1 0 6195

"Az idecitált példádban, egy bibliai szerző képzelt párbeszéde zajlik..."

Ez megint csak egy olyan állításod, amit nem tudsz bizonyítani. Bár tudom, hogy többször is olvashattad e részeket is, de nagyon nem mindegy, hogy miért olvassuk:
1. Kötelező tananyag.
2. Hibát keresek benne, mert minden keresztény az ellenségem.
3. Kíváncsiság, mert sokan beszélnek róla.
4. Az igazság kutatása.
5. Töltekezés, mert belelátott a szívembe.
6. A remény visszaszerzése, mert már elfáradtam.

"Azoknak hinni botorság, míg korod képzett és tanult tudósainak természetes."

A legkiválóbb tudományos és művészi körökben is vannak olyan vallásos emberek, akiknek a munkája globálisan elismert. Gondolom őket nem kell figyelembe venned, hiszen az kérdéseket vetne fel számodra.

""Lapos Földes" is vagy?... Már ha némi tudása van. Neked meg az általános iskolás szintjét sem érheti el..."

Továbbra is csak személyeskedsz az érvek hiányában, ezért most befejeződik a párbeszédünk. Téged nem a Biblia érdekel, hanem az, hogy miképpen lehetne belekötni azokba az emberekbe, akiknek fontosak a bibliai igazságok. Ebbe én nem fektetek további energiát. Arra kérlek, hogy ez irányú tevékenységedhez keres fel más topikokat, amelyeknek kifejezetten ez a témája, és ott tőlem nyugodtan marhatjátok egymást. Ígérem, hogy el sem fogom olvasni.

Ha továbbra is személyeskedéssel offolod ezt a topikot, akkor a moderáció segítségét fogom kérni.

Előzmény: Zellem Estelen (6194)