Wagnrsx7 Creative Commons License 2025.01.24 0 0 119897

Persze, hogy van.. Csak azt nehéz kifogni.

Pláne, hogy a nepperek fő vadászterülete... :-)

Én már csak olyat nézek meg, amin még van műszaki, vagy még lehet vele közlekedni, aztán biggyesztem rá a rendszámomat és agyő..

Bár, nem egyszer volt már olyan, hogy a helyszínen derültek ki turpisságok, aztán inkább letettem róla.

A fene nagy bizalom romlását amúgyis nyomon lehet követni az osztrák autókon....

Csak idén már kétszer találkoztam olyannal, hogy németként hirdetik /és adnak el/ osztrák autót..

Nem is olyan régen jött egy cimbi, hogy mit szólok az új autójához..."németből" hozták..

Nézett rám, mint terrorista a vaktöltényre, amikor megkérdeztem tőle, hogy osztrák autót németből??

Német papírjai vannak..

Frászt...német nyelvű papírjai..Münchendorfból.... :-P Ami...majdnem München..csak 800 Km ,meg egy határ van köztük...és nem München külvárosa.. :-P

Aztán nagy keservesen leesett neki is, hogy az "ARBÖ" -s fityegőt nem valószínű, hogy a fránya germánok tették volna az olajcsere igazolására a motortérbe.. :-)

/legtöbbször még arra sem képesek, hogy eltüntessék a tipikusan Ausztriára utaló nyomokat a verdáról, mert elég hülye van hozzá, hogy ha germánul van írva egy papír, akkor az német autó.. :-P :-P /

Kb nem ok nélkül.

Ha megnézel egy adott típust és évjáratot...a valóban német autó kétszer annyiba kerül, részben az osztrákok agyatlan sózása miatt.

Másrészt meg amiatt, hogy húdevédjük a környezetet és nem járatjuk..hanem mire megáll az önindító, már kettesben pörget/nék/ik csóró motort..

/igaz, ez inkább a nagy városokban jellemző, ma reggel is láttam egy bömbit /talán 7-est/ egy kisebb településen, járó motorral a ház előtt.. 5 perc múlva, amikor visszafelé jöttem, még kapargatták a jeget/

Másrészt meg....

Akarsz fogadni, hogy ez a verda nemsoká a magyar piacon lesz?

Keveset használt, kiváló állapotú-ként? :-P

https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/auto/skoda-yeti-active-a-1-2-tsi-1703945310

Hasonló állapotban fetrengett nemrég egy ilyen...

Anyuci nagy erőkkel vágtatott hazafelé, aztán....a domb megcsalta...meg a szemmérték és nekicsobbant a ház sarkának az emblémával..

Csak kb 30 centi tűnt el a nóziból..

Vagy szégyellték, vagy a fene tudja, de a biztosítóhoz nem rohantak el.. Nem is maradt nyoma...

Jóideig ott volt a kapun belül,..míg letelt a lízing.

Aztán egy reggelre eltűnt onnan.

Októberben meg ott volt a használtautón.

Keveset használt, megkímélt, női tulajtól.. Mondjuk legalább ez igaz volt.. mármint a női tulaj.. :-)

/ Tényleg... Agyongyötört nőtől miért nem jó autót venni?? /

:-O

Előzmény: downer (119896)