europeer-?,
demagogoskodasod utan most arrogansan kovetelozol (Mea Culpa helyett), de hogy meg a memoriad is ilyen rossz legyen....
de legyen
1, Tiborc EUba megy
2, a forum lathatoan nem erdeklodik a tema irant, es floodolni nem termeszetem
3, nem is erdemes, mert a sebesseg kicsi (amit ebbe a topicba irtam pl a tobsebesseges EUrol az is csak most aktualizalodott, most fogadtak el a koncepciot...)
4, van egy kis biasa a beirasaidnak amivel nincs kedvem vergodni, remelem majd egyszer tapasztalatokat is gyujthetsz es akkor magatol elmulik
5, idom (eletem ;) ) java reszet az EU csatlakozas _megvalositasa_ tolti ki (nem a rola valo beszed), itt Brusszelben ahol eldegelek, mondhatni hobbibol, probalok minel tobb kutatasi penzt Mo-ra allokalni, minel tobb high-tech munkat Mo-ra allokalni, valos, elo kapcsolatokat kialakitani az EU es Mo kozott....
ja, a tobbsebessegesseg hivatalos EU statusza utan (amibol a te naiv megkozelitesedben egy balkani, periferialis Mo, igazi magyar ugar kovetkezne) a tobbkozpontu EU a kovetkezo erdekes kerdes (ami itt mar szinten szinfalak mogotti tema, de ez a topicod egyszerusitett vilagkepebe nem is illik bele es korai is meg (egybol a O-M monarchia restauraciojat aggatnad ram)) ;-)
amugy harag nincs, csak csokkentsd a biasod
udv,
phoeniixx