kavicsos1964
2025.01.21
|
|
0 1
142302
|
Abban az időben jól kerestem az átlaghoz képest és nem volt ilyesmire szükség ! Kétszer annyi fizetésem volt mint aki tsz-ben melózott és csak 2 hetet dolgoztam érte ! Akkor indul be a seftelés mindig ha nincs elég fizetése az embereknek ! Később meg már olyan emberekkel melóztam hogy néha félelmetes volt miket művelnek és meg is lett az eredménye amkor a rendőrök kiszáltak ez végett és azok szoptak pont akik nem csináltak semmit sem . Éjjel kettőkor engedtek el bennünket ! Egy embert kirugtak ,akik meg a cirkuszt okozták azok meg megúszták ,pont akkor helyezték át őket az nap reggel mentek haza ha ott lettek volna akkor még mindig a börtönben lennének ! Nem játék az ilyesmi ! Adócsalás, okirathamisítás , stb . Akkor éjjel alig aludtunk ,másnap a report ez miatt az igazgató mindenkit felfüggesztett a melóhely össze omlott ,nem tudtak melózni az emberek a krém nem ment ki . Meg is mondtam az igazgatónak ennek semmi értelme nem volt az éjsazaki műszak elszállt a napali is össze omlott a veszteség meg volt vagy 20 millió kb amit a jardok meg lefoglaltak az egyik kollégától az meg 30 liter gázolaj volt ,a cégnek jó bolt volt nagyon ! Ilyen hülye fönököm volt akkor ,de alá tettem rendesen mert ő is bukott nem csak mi évekig nem adtak neki jutalmat és egyszer elmondta nekem ,magamban meg röhögtem nagyon helyes ! Abban az időben a fönökök milliókat kaptak évente többször is a projektek végén sutyiba ! |
Előzmény: 1szolo1001 (142299)
|
|