kavicsos1964 Creative Commons License 2025.01.21 -1 0 142295

A tanoncok a sebesség váltásáról is vannak érdekes szoriaim ! Volt egy kezdő tanonc ,pont jó helyen kezdett szegény, annyit nem izzadt szerintem egész életében mint nálam amikor az oktatást kapta ((::!! Lentiben kezdett vesztére és benzines géppel . Kivittem és elmutogattam neki hogyan kell fel, és gázfröccsel vissza váltani ! Majd átült és elidultunk nagy nehezen ,de egy gonosz helyre vittemegy elhagyott útra ami lassan emlkedett egy dobtetőig ! Én sokszor megjártam azt az utat és tudtam hogy vissza kell majd váltogatni a tető közelében2 ig is de a tanonc nem tudta . Mentünk és lassan emelkedett az út a gép meg nem bírta mondom ideje volna vissza váltani ,de a srác olyan lassan csinálta hogy mire vissza váltott 3-ba már a kettőnek felet meg a sebességünk ,lett is a gépnek fuldoklása ,és lassan megáltunk és elkztünk visszafelé gurulni . Mondom neki hová megyünk előre felé kéne haladni és amúgy meg itt van mögöttünk egy busz ((::!! Na erre lett nagy kapkodás én meg röhögtem és behúztam a kéziféket ne essünk már bele valamibe . Aznap vizesre izzdta magát pedig hideg volt késő ősz ! A fekete leves még azután jött az úton ((::!! Amikor oda értünk nagy nehezen a célhoz remegett mint a kocsonya az izgalmaktól és szakadt róla víz annyira félt . Átültettem és megmutattam hogyan kell itt vezetni szerintem a mai napig se felejtette el hihihihihihhi A kereszt apjával majd beszélek lehet délután és rákérdezek mi van a gyerekkel és akr-e egy túrát hihihihihihihih !

Előzmény: 1szolo1001 (142289)