480T Creative Commons License 2000.06.26 0 0 4369
Hali,

Kaptam egy levelet egy sractol:

...Alakulgatóban van a KLUB, de nekem úgy tűnik, egy szűk társaságnak szól az egész, illetve azon belül is külön létezik a 200asok klubja.Mi a véleményetek az egészről, szerintem másról kéne ,hogy szóljon a dolog, mint ki kit látott és mikor az autójában.
...

Hm, van benne valami...;(

Harvester,

Vegre egy 'muszaki' hang az eterben!
Az Ivanix b*szta el az ABS-ed a fekfolyadék csere kapcsán? Vagy már előtte feküdt meg?
Mennyiér sikerült az bontott ABS-t megvenned?

kb. Ket eve van nalam auto, es meg nem csereltem fekolajat. Nem is volt semmi gond, mig egyszer csak 3 oras varosi kavaras utan kigyulladtak az ABS es a fek hiba lampak. Mukodott a fek tovabb, csak nem volt ABS. Ilyenkor auto leallit, motorteto kinyit, kb. 10 perc hutes, utan minden ok.
Aztan elkezdett a 3 ora csokkeni es a hutesi ido novekedni. Vegul hirtelen fekezesre fel-fel villant a fekhiba, de el is aludt rogton. Mivel eppen ott voltam az Ivanix-nal kormanyszervo-szivattyu cseren, uccu neki csereljunk fekolajat, ugysem tettunk meg ilyet.Amikor leengedtuk, lattuk, hogy olyan mint a rostos Sio oszibarackle.
Uj olaj be(mint a viz), eredmeny ugyanaz, illeve rosszabb.
Namost akkor vagy valamelyik erzekelo, vagy ABS szivattyu.
Szerintem a tul suru fekolaj lefarasztotta a pumpat, es a hig, friss olajjal mar nem tudott elegendo nyomast csinalni.

Szerencsere a sracnak volt egy bontott.
Szivattyu csere, az meg nem akart leallni,folyamatosan probalt nyomast csinalni, de nem sikerult, mert orran-szajan dolt kifele az olaj. Sza ez a szivattyu meg folyt. Namarmost minden szerelesi muvelet baromi nehez mert kurvara nincs hely a motorterben, ezer fok meleg, sza szivas hegyek. Ezerrel ki a bontoba (Budafok->Rakoskeresztur) az egy darab volt, megvesz,
rohanas vissza Budafokra, pumpa atcserel, kozben retteges, muxik-e majd...

Vegul minden ok, csak masnap vizcso szet.
Jo kis het volt.
Az ABS ara rendkivul kedvezo volt.(100k alatt)

Lacka

aki aki.