Sziasztok!
Új év, új remények. Bár az évek fogynak, a remény sosem. A barátság is egy olyan dolog nálam, ami sosem tudott hosszú ideig megmaradni az életemben, emiatt van némi hiányérzetem. Sokat csalódtam barátnak hitt
emberekben, de még képes vagyok hinni benne, hogy lehet kivétel. Én egy félig-meddig introvertált-extrovertált személyiségű férfinak tartom magam, a hasonló gondolkodású, mentalitású emberekkel viszonylag hamar összehangolódok. Elfogadom a másságot, voltak meleg ismerőseim is. Szeretek társaságba járni (pl. játékos estek), de erre nem sűrűn adódik lehetőség (tőlem függetlenül), és az ilyen kapcsolatokban sincsenek igazán további lehetőségek.
Mivel elmúltam 40, elsősorban hasonló korosztályt keresnék (kb. 35-45). Nőtlen és gyermektelen vagyok, családot nem tervezek (egyre biztosabban), ezért családosokkal nem szeretnék barátkozni, sorry. Azt se szeretném, ha olyanok keresnének, akik az aktuális szakításukat, gyászukat, vagy egyéb problámáikat akarnák rám zúdítani kezdésnek. Nem akarok egyből párkapcsolati szakértő, pszichiáter vagy gyászterapeuta lenni. Nem érem be kizárólag telefonálással, cseteléssel és évi pár találkozással. Beülős-ivós programok helyett inkább tartalmasabbakat részesítek előnyben (utazás, kirándulás, séták, kiállítások stb.) Eljárós hobbijam nem igazán vannak társaság hiányában, az otthoniak meg nem érdekesek különösebben. Sportolni, bulizni nem szeretek kimondottan (ping-pong, billiárd, ilyesmi még belefér). Inkább abban hiszek, hogy az idő majd megoldja a közös időtöltést, hozhat új hobbikat is egymást inspirálva. Az informatika világa és a műszaki dolgok, az autók távol állnak tőlem, IT-sekkel sem nagyon ismerkednék. Olvasni, nyelvet tanulni viszont gyakran szoktam, egyik célom jól megtanulni két idegen nyelvet.
Budapesten élek a 18. kerületben, esetleg ez is megkönnyítené a találkozást. Nők is jeletkezhetnek, bár az könnyen valami másba fordulhat át, itt nem a társkeresés a célom.
E-mail: cresthun110@gmail.com