citera
26 órája
|
|
0 0
76223
|
Husqvarna 265RX fűkaszát javítok magamnak. Szalmát aprítottam vele, de a levegőszűrője átengedte a port, mire észrevettem elment a kompresszió. Még nem szedtem szét.
Vettem hozzá egy L 65 láncfűrész hengert, mert ahogy néztem a felfogató csavarok, a furat-löket egyezik. Elég szép állapotban van, a dugattyú szép lassan csúszik le benne, bár az eszterganyomok már lekoptak simára. Egyelőre gyűrűzni fogom, de valamikor kelleni fog egy dugattyú, valamilyen jobbfajta utángyártott, Meteor, AIP, ilyesmi, HQ 265RX vagy HQ l65-höz dedikálva. Nem találok a webshopokban. Főleg a Kertmotor kínálatát néztem jobban át. Mielőtt nekiesek a többinek, esetleg nem tud valaki forrást?
Esetleg van-e valami jótanács a henger átültetés ügyében? pl hallottam, hogy rámegy a 480CD henger, de mondjuk annak a gyertyafurat felfelé áll, az L65 hengeren meg hátrafelé. Ilyesmi differenciákra számítok. Ha valaki csinált már ilyen átültetést, van-e más trükk, amit tudni kell?
A szöghajtás sem mindig fut jól, valaki azt mondta hogy lehet hogy csapágycsere is rendbehozza, de fogaskerék cserének jobban örülnék. Vagy esetleg a teljes szöghajtás, az is eléggé leharcolt, Utángyártottban létezik? gyáriban nem is reménykedek. |
|