Drotszamaras1 Creative Commons License 2025.01.17 0 0 142093

Február 1 től kell a cserét végre hajtani . Addig kell a 6 embert kijelőlni a cseréhez . De mint írtam lessz ezelőtt még pár levél váltás a vezetőseg felé .  De szerintem még a vezetők is mennek emiatt a fő főnihez  . De ma inkább a tulélés volt a lényeg , azért amikor hiányzik 4 fő egy rendszer az nem kevés . S a főninek is el kellett mennie , így 5 ember hiányzott a csapatunkból . 

Az ügyben majd a jövöhéten fogunk össze  ülni . Elsőnek mindenki a saját bölcsijében fogja átbeszélni . Aztán a 4 kisfőnök beszéli meg azt ,hogy kit kire csereljenek el . 

De már írtam ,hogy a fő főni jó lenne ha tanulmányozná, hogy kiket és meddig lehet áthelyezni . S majd azután azt sem fogják zsebre rakni amit főztek . 

Mert a vezetőin már elhangzott ,hogy a járobeteg pszichiátriát ( már az is céghez tartozik ) .  Márciusban fel kelle újítani , tehát a 4 karbantartónak kb 1 hetet ott kell lennie ( csak ,hogy addigra meg lessz az én 30 napom már  ). De a kollégáké is az mert ők már 40 óránál járnak . Aztán még az autón sem fog lenni senki . Szóval február végére lessz koppintás 

Előzmény: kavicsos1964 (142075)