vassgaby89 Creative Commons License 2025.01.16 -1 1 9797

Sziasztok!

Csak egy gyors szösszenet a tapasztalataimról.

Helyszíni értékesítő beszélt rá George számla nyitásra (Privilegium X), 2x225.000Ft jóváírás esetén a jutalomfalat 40.000Ft.. lett volna.

Aktívan nem használtam a számlát, de átultam a főszámlámról, visszautaltam, hogy meg legyen a tranzakció. 2 hónappal később persze hiába vártam a jutifalit, mint kiderült azért nem, mert az egyik hónap végén -9Ft volt az egyenlegem(kértem a jóindulatukat az ügyeben, hisz csak 9Ft a hátralékom, de nem történt semmi). Majd a 3. hónaptól, mivel már nem utaltam át a 225.000Ft-ot, megjelent a számlán egy vaskos kb4500Ft-os számlavezetési díj, amit mivel nem használtam az appot, már csak hónapok után vettem észre... Most fogok menni megszüntetni a szerződést.

Igen, az én hibám h nem olvasgatok hirdetményt/ÁSZF-t/se a szerződés apróbetűs részét stb.. de ezeket a fontosabb infókat sem a helyszíni értékesítő nem mondta el, sem a bank nem emelte ki az ajánlatban...

Aztán nyitottam egy szelfis számlát a Gránitnál, ahol egyértelműen száz helyen leírták, hogy mik a feltételek, amiket teljesítettem és automatikusan utalták a 40.000Ft-t. Szóval lehet így is.

Soha többet Erste..