Drotszamaras1 Creative Commons License 2025.01.15 0 0 141989

Vannak fejlemények a vezetőségi gyűlésről . Ott volt a város vezetése is .  Elhamgzott az is , hogy eme intézkedéseket ők rendeltek el . Mivel a város egyik intézményében volt elrejtése egy kamera ( Amit mi  tudunk ,hogy működés képtelen volt ) . S ezért is volt ez az intézkedés , s mivel az esetleges nő és férfi közti gyanú is felmerült . Ezért kellett a személyzeti részt is megvizsgált . Lehet egyeseknek ez nem tetszett , de ezt el kell végezni ( biztos majd a bugyi vizitet is ) . 

Szóval a lényeg a lényeg a minden intézményből 6 személy meg kell neveznie a főninek akiket a többi intézménybe fognak írányítani . 

Indok : Ismerjék meg a kollégák más intézményben miként kell tenni venni . 

Elég egy érdekes indok az biztos . Vagyis inkább nevetséges . 

No és ott a szakmai oldal is amiben benne foglaltatik ,hogy a nevelőhöz szokott gyerekek érdekében nem lehet a gyereket csak is szülői kérelemmel másik csoportba, helyre át irányítani . 

Itt máris a szakmai hozzá nem értés mutatkozik . Azt persze ,hogy a konyhás és a két dada és az én  szerződésünk más.  De ez akkor is csak 4 fő . 

Amit viszont mint írtam ( még vannak más törvény is amit nem írtam ), nem.lehet a nevelőket át helyezni . Max helyettesítés céljából , de az meg 15 napot nem léphet túl évente . 

Nos ha valamit akarnának csinálni előbb néznek meg mit is lehet csinálni . Itt van az amikor csak akkor is megmutatom  ,hogy mi vagyunk azok akik parancsolnak . Csak nincs mögötte háttér és tudás . 

Most a 4 vezető le fogja írni  ( külön külön  )a főfőnöknek ,hogy miért is nem teheti meg ezt az intézkedést .

Csak is a 4 fővel , de ott is a max 30 nap , mert arról is van törvény . 

Előzmény: Drotszamaras1 (141986)