Mumu Creative Commons License 2000.06.25 0 1 874
Kedves Parser,nalam jo reggelt Neked!
Nem,ez nem ugyanaz az ember.Ez egy texasi ,valamikor kisebb bunokel rovid szabadsagvesztesre itelt egyeny aki 1981-ben annak a supermarket kozelebe fogtak el ahol lovoldozes utan megoltek egy eladot.Egy tobb szinte egyforma ember felvonultatasa utan EGY tanu felismerte Ot.A birosag elott egy hivatalbol ki kuldott ingyenes ugyved vedte(en tudom mi az hogy ingyenes meg az hogy valaki arra kerul hogy ingyenes ugyeket osztanak ra) aki azt mondta kesobb(most) hogy o is megvolt gyozodve a pasi bunosegerol.A fegyver identitasat nem tudtak megallapitani.Minden felebezest elutasitottak az elso hatarozat alapjan amit egy koztisztelettben allo biro hozott.Az injekcio elotti percben is kijelentette az aldozat hogy Isten es ember elott artatlan(nagy dolog egy babonas nepnel aki felhet a nagyon hamar bekovetkezheto,szamara biztosan bekovetkezheto,isteni iteletszektol).
En a halalbuntetes mellett vagyok,mint megoregedsett jogasz aki az elott ellene voltam.De az elet megtanitott ra hogy az eroszakot csak eroszakkal lehet lekuzdeni(Lasd a mar nagyon regen meghalt topikom.Terroral a Terror ellen,cimut).De ahogy Tibor mondja,az uj DNA vizsgalatok mar is egy sor hamis halalos es vegrehajtott iteletrol beszel.
Bush t a valasztasi harca foglalkoztatja.nem sok emberi vonast fedeztem fel rajta(nem csak ezert felek hogy eletfontosagu dolgokban hamar tultenne magat csak absztraktul mutatkjozo ember aldozatokon.