Drotszamaras1 Creative Commons License 2025.01.13 0 0 141887

Egyébként már el is kezdték.  

Eddig nekem nem igazan kellett menni a céges autóra . A másik 3 intézmény dolgozói vitték folyamatosan eme feladatot . Viszont cserében én voltam ki intézte az autók nyügjét baját . Vagy ha a családsegítő és a hajlektalanszállón vagy a gyermek orvosoknál ( ezen intézmények is hozzánk tartoznak ) valamilyen probléma volt az épületben nekem kellett elhárítani cserébe . Viszont még 3 óra magaságában szólt az én kis főnim . Holnap nekem kellene behozni az céges autóval az adományokat a Tesco, Lidli és a két magán vállakozótól . Aztán majd Pestre kell menni az élelmiszer bankba . Csütörtökön meg egésznapra kell ott lenni . 

Azt mondta a kis főni ő igent mondott arra , hogy tudok menni ( kicsit mérges lettem ezért ) , de mostmár mit tegyek . S meg is értem . 

De milyen érdekes , ezt csak délután 3 előtt találtak ki (?). Hívtam azt aki a héten autón van és azt mondta . Szóltak neki ,hogy ki kell vennie a tavalyi szabit  . 

Ugye , milyen furcsa ? Hirtelen ki kell vennie a tavalyi szabit ( 2 napja van ) , de nekem 7 napom van bent . 

Arra a következtetésr jutottunk a főnivel , hogy most jön az amit én hangoztattam már a vezetőségnek többször is .

Nem leszek senki rongybabaja  , akit ide oda lehet ráncigálni .

Akkor én inkább felmondok .

Egyébként tudják is (mert már egyszer ki is raktam a főfőnök asztalára ) , hogy nálam van ( a mappámba ami mindig velem van )egy azonnali felmondás amire csak a dátumot kell rá írnom . 

Nos lehet erre megy ki a játék  tényleg(?).

Az én kis főnim ,azt mondta meg is értené ha azt mondanám nekik holnap : Itt a vége . 

De annyit mondtam . Most kezdődik csak igazán ez a játék az én részemről , s ha harc akkor legyen harc . 

Lehet most tényleg arra játszanak ,hogy én adjam meg magamat , de mostmár ki kell állni az igazamért és a 11 kolléganőért is természetessen . 

Megkért a főnim próbáljak meg holnap nem morogni ha lehet ( mert sajnos én sokszor adtam hangot a nem tetszésemnek ) .

Már ezt a jó szokásomat is ismeri  😉 

Mondtam ,hogy én ilyen vagyok ami a szívemen az a számon is . Szóval nem változom , mert akkor az úgy fog festeni ők gyöztek . S nem az igazság . 

Aztán a konyhás ( akit sem megkerüln de még átugrani sem lenne könnyű ) őt is át írányították a központi konyhára ( ő onnan jött hozzánk 4 éve ) . Arra is hivatkoztak ,hogy ő ismerős ott és létszám hiány van . 

Vagyis úgy fest a dolog nem csak engem spéciztek ki , hanem elkezdik bomlasztani a csapatot is . De mire lesznek még képesség a politikai seftes ügyek érdekében (?) .

Előzmény: Nobody1 (141886)