Bruce Lee, The Way Of The Exploding Fist, Last Ninja2, Rambo, Ghostbusters (a zenéje miatt, a játékkal én sem nagyon tudtam mihez kezdeni), Katakis (nagyon COOL), az Elite-tel is játszottam de az fényévekkel jobb volt Spectrumon (gyorsabb és nem villogott), Impossible Misson I, Uridium.
Az első C64 emu amit PC-n láttam karakteres! volt. Az első használható PC-s emulátor amit láttam spectrumos volt, valami cseh vagy lengyel csoda, de volt benne egy-két bug. És az akkori lelkesedésemben debuggerrel megkerestem a hibákat, és az exe-ben egy hexa editorral kijavítottam. + irtam egy progit ami átkonvertálta a régi spectrumos szalagjaimat, amit előzőleg wav-ként olvastam be az SB kártyán keresztük. Aztán megjött az igazi csoda, a számomra akkor hihetetlennek tűnő C64S. Igaz, jó sokáig nem volt képes a hangot és a képet szinkronba hozni, és kézzel kellett a paramétereit állítgatni, de akkor sem volt akármi.
Jelenleg a vice nevű C128/64/VIC20 emulátort használom (nekem mind a három volt), Spectrumra meg az XZX-et. Mind a kettőnek igen kellemes tulajdonsága (a minőségükön kívül) hogy forráskódban is elérhetők, és mennek linux alatt is.
Üdv:Micu