Mik ezök, rendészök ? Nevetségös !
Volt cégömnél 1 hívtak az irodába, de éppen pótoltam az ebédidőt, mert csak 1 körül értem be a géppel. Utána indultam is, hogy mögnézzem mi a gondjuk. Ahogy beköszöntem, rögtön nekömesött egy ficsúr, hogy én miért várakoztatom mög őket, nekik még sok dolguk van. Közben a kezembe is akart adni egy szonda szerűségöt, de valahogy nem volt ínyömre a dolog.
Akkor kérdöztem én is, hogy nem-e előbb kéne köszönni és bemutatkozni, ha már idejött hozzánk latogatóba.
Mert én itthon vagyok a cégnél, régebb óta mint te, de azt is tudom hogy mi a dolgom és el is végzöm azt maradék nélkül jó ideje már. Ekkor a főnököm már erősen bólogatott és helyösölt is.
Mire szóhoz jutott volna a fütyi hogy csak ellenőrizni jöttek a szondával, rákérdöztem hogy milyen jogon, mert nem mutatott sömmiféle dokumentumot erről eddig. Amúgy is honnan tudjam hogy ő nem ivott alkoholt a közelmúltban, mert én fél éve már biztosan nem.
Ekkor jött oda a főnöke kezetfogni velem és bemutatkozott közben. Fogott egy kis üvegpálcikaszerű szondát és hosszan fújta,de nem lött nemtudom én milyen színű. Utána adott neköm is egyet. Csak annyit mondtam hogy kár érte, ha már ilyen drága. Persze hogy az enyém se mutatott alkohol nyomot és ezt mög is jegyözte. Csoda is lönne ha mutatna valamit és elköszöntem, mert már indulnom köllött volna a géppel.
Voltak máskor is állítólag, de sosem voltak rám kíváncsiak többé.
Ennyit a leszerelésről ...