Gyűlt egy kispici listám azokról a dolgokról, amiket így költözés után elő akartam túrni a dobozaimból. Oszt ma felmásztam a tetőtérbe és jól széttúrtam az ÖSSZES dobozt, volt tán 12-15 is belőlük. Ennek felében könyvek vannak, szóval egész jól sikerült megszabadulni egy csomó kacattól. Volt ami sajna nem került elő. Meg találtam régi kincseket. Megtaláltam példul a régi rajzeszközeim felét, de a legfontosabb: az akvarell papírjaimat is. Kicsit elhűltem amikor megláttam, mennyibe kerül manapság egy-egy ilyen tömb papír. Most van kb 200 rugó értékben 30 éves, tömbösített profi papírom, höhö... Nem t'om ezek sárgulnak-e vagy lesz-e valami bajuk, elvileg nem, mert hogy archiválásra alkalmas minőségűek, elvileg 100 (száz) évig nem lehet semmi bajuk.
No de! Szembe jött ez is:
@CZIMBIII!!! :-DDD
Sajna a műszerfal keretet, amire emlékezni véltem, azt nem találtam meg, valószínűleg az exemnél maradt, aki meg valószínűleg kidobta. De ebből az izéből találtam egy echte, bontatlan párat is. Meg egy eredeti, szűz szett hátsó sárvédő kőfelverődés gátló fóliát is a 480-ra. Plusz előkerült a "patentosdoboz" is, benne egy kila mindenféle Volvo patenttal, első látásra az ajtókárpit alját tartó szürke pöcköket ismertem fel. Pedig erre már keresztet vetettem, de valamilyen rejtélyes okból ezek átkerültek abba a dobozba, amiben úgy gondoltam, régi telefonos kihangosítók vannak...
Tavasszal járok majd felétek, ajándék. :-)