Én pl. soha egyetlen VW-PHEV motorproblémáról nem olvastam, pedig elég sokat olvasgatok a témában. Ezek az autók azért elég ügyesek, az akku mindig rásegít ha kell.
Ezt jó olvasni, mert 8 Skoda után lehet most hűtlen leszek és VW lesz. És lehet egy plugin Golf....
Jön egy céges autó, 2 kombi meg nem fér el a garázsban, ráadásul az enyémmel jó eséllyel szinte csak munkába fogok járni (napi 2x30 km). Felesleges erre egy 1.5Tsi kombi O3... Vagy eGolf vagy pluginhibrid Golf lesz. Utóbbi sem észszerű választás erre a célra, de az ember nem mindig racionális :-)
Valakit esetleg érdekel majd egy 2019 novemberi (modellév 2020) kombi 1.5TSi DSG O3? Elég ritka darab, szinte minden van benne: LED, napfénytető, összes vezetéstámogató segéd, virtuális műszerfal, csapott aljú multikormány, ülésfűtés, fekete bőrbelső, vonóhorog, stb. Fekete :-) Ami nincs benne: elektromos ülésállítás, elektromos csomagtérajtó, 230-as aljzat, fűthető első szélvédő. Márkaszervizes szervizkönyv. Alig egy éve vettem, nem volt szándékomban ilyen hamar eladni, mert sokáig keresgéltem ilyen felszereltséget. De feleségem kap egy céges kombit, felesleges kettő és nem is férnek el...