abnm Creative Commons License 2025.01.02 -1 0 141134

Vicceltem, nem irigykedem, csak azért írtam, jobban örülj a vételnek. :-)

Amiért irigykedem ( dehogy, csak mondom,) mert fiatal vagy, a csinos hölgyek odavannak érted.

Komolyabbra fordítva a szót, van több rotációs kapám, robi rekordom, szerettem átélni egy-egy új/használt gép vételének, beüzemelésének az izgalmát.

Vissza gondolva a 2024. évre, a motoros permetezőt kétszer használtam, utána csak akkumulátorossal permetezgettem, csak a kis hondával rotáltam. A gyümölcsfák között a füvet már önjáróssal vágom, mert fárasztó volt a kawasakit tologálni, vagy fűkaszával vágni.

Van robi, terra váltva forgó ekém, olcsón megvettem, de nem használom, mert nagy géppel szántok vagy szántatok, a kisebb területeket nincs időm szántogatni, azokról a gazt vágom vagy vágatom le.

Két éve tervezem, hogy csinálok/csináltatok a robi után egy eszközhordozót, mert már nehezebben bírok vele, mint régebben, olyan nnt-2 félét, mint a csehek a terrához.

Ez lehet, csak két év múlva esedékes, mikor nyugdíjba megyek, mert nincs időm sajnos ilyenekkel foglalkozni, de ki tudja akkor lesz-e kedvem hozzá.

Év végén vettem akkumulátoros metszőollót, a sok fámat így bátrabban metszhetem.

Tehát gratulálok, fiatal vagy még, biztos lesz időd és kedved dolgozgatni az f600-al, sok sikert, egészséget, örömöt kívánok hozzá!

Előzmény: Drotszamaras1 (141125)