Te, aki azt állíottad, hogy a megmaradt jegyeket elviszik - elviszik, baszki, 2024-ben! haha! - a helyszínre (az Arénába), inkább ne érezz kényszert a gondolkodásban segítésre, egyrészt mert nem 1992-ben vagyunk, amikor a Bonanza fan cklub kipostázta a kinyomtatott - és nagyon szép - koncertjegyet, vagy megvettük a Déli pályaudvarnál lévő lemezboltban, mert amit állítottál, az alapból volt hülyeség, és még egy órával a koncert előtt is árultak jegyet az eventimen - online. :) Ákos nyomott egy nettó bullshitet ezzel a kijelentéssel, aztán annyi.
Műsokhoz hasonlóan én is le tudok vonni következtetéseket a tényekből (látogtottsági statisztikák, eladási adatok), de nem tudom, miért állítod rólam, hogy azt mondom magamról, hogy értek a zeneiparhoz, de mindegy is. Nekem meg ettől kéne, hogy hányingerem legyen, de csak legyintek.
A dupla arénák a 2014-15-östől eltekintve sosem voltak teltházasak. Évente 100-200 ezer ember nem látja Akost a színpadon. Tíz éve lehet, hogy igen, de az már régen volt. Idén is csak 80 jött össze a két ingyenes nyári helyszínnel.
A youtube nézettségeknek nincs jelentősége? Akkor a világsztároknak miért van több száz milliós vagy milliárdos dala a tecsőn? És Ákosnak miért vannak 10 milliós klipjei? Mert azok slágerek voltak. :)